Cím
2519 Piliscsév Béke utca 145.

Tel.
+36703389050

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat! 

A honlap vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat! 

Szerzői jog 

A Polequi Bt. weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Polequi Bt.  kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. 

Információk 

A Polequi Bt. weboldalain megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a Polequi Bt. felelősséget nem vállal.

 A Polequi Bt. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. 

A személyes adatok védelme 

A Polequi Bt. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Polequi Bt.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Polequi Bt. – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.