Kisgyermekkorom óta lovagolok, sőt nyaraimat, iskolai szüneteimet is a lovardában töltöttem. Nem csak a lovaglás, de a lovakkal való együttlét, lovazás is az életem része lett. Egyértemű volt, hogy lovakkal szeretnék foglalkozni, és hamar kialakult, hogy az állatorvosi pálya érdekel.
Az Egyetemet 2007-ben fejeztem be, de már az egyetemi évek alatt eljártam Bába András praxisába tanulni, illetve az Üllői Klinikán is végeztem klinikai munkát, persze a szakdolgozatom is itt készült. Tanulmányaim során ösztöndíjjal tanultam a Bologna-i Egyetemen, az Utrecht-i Egyetemi Klinikán, de látogatást tettem a Hannoveri Egyetemen is.
Már az egyetem alatt is, de a munkám megkezdése óta szintén az ortopédia érdekel a legjobban. Így az általános ellátáson kívül ezen a nehéz, de gyönyörű területen próbálok elmélyedni, tanulni.

Sajnos az egyetem megkezdése óta egyre kevesebb időm jut a lovaglásra, de ezért kárpótol, hogy a munkámat a lovak között tölthetem. A munkám mellett a szabadidőmben a családommal és a barátaimmal találkozom, de szeretek utazni és kirándulni is.

  
Hírek, újdonságok

A nyugat-nílusi lázról


 


Tovább...


Partnerek

MINI Partnerek